NoRework icon

De onderstaande casus geeft een goed inzicht in hoe onze werkwijze uw organisatie helpt. Deze casus geeft een representatief beeld van een werkelijke situatie bij een van onze klanten.

Lees verder

Probleemstelling klant

Tekort aan vaardig IT-personeel
Hoog uurtarief van extern personeel
Indirecte kosten door outsourcing en productiviteitsverlies

4 scenario’s o.b.v. 5 fte., kosten per maand

In de zoektocht naar een nieuwe oplossing, hanteerde onze klant een ‘scenario planning’ strategie. Scenario planning houdt in dat er een X-aantal mogelijke oplossingen voor een probleem worden geformuleerd. Vervolgens worden alle ‘voors- en tegens’ van deze scenario’s onderzocht en gecalculeerd.

Download de casus voor een volledige calculatie van deze kosten.

Voordelen van NoRework

In deze vergelijking heeft onze klant haar mate van tevredenheid uitgedrukt over de eigenschappen van de diverse aanbieders. De tevredenheid is uitgedrukt op een schaal van 1 tot 100, waarbij 1 de laagste mate van tevredenheid aanduidt.

Conclusie

De werkwijze van NoRework ontzorgt onze klant op drie fronten: het brengt de benodigde capaciteit, het reduceert de benodigde kosten op IT én het ontzorgt volledig in de aansturing van de extra capaciteit. Deze multifunctionele inzet is wat NoRework zeer flexibel maakt in de samerking. Vraag nu een gratis quick scan aan en verken de business case voor uw organisatie.

Verfrissende visie


In de visie van NoRework moet een offshore-oplossing meer zijn dan het leveren van alleen ‘handjes’. Het moet een totaaloplossing bieden waarin de klant volledig wordt ontzorgd in zowel de operatie als het managen van de operatie. NoRework lost dit op door het beschikbaarstelling van een eigen, Nederlandse, frontman.
In de visie van NoRework moet een offshore-oplossing meer zijn dan het leveren van alleen ‘handjes’.
De frontman zit bij de klant op locatie en werkt ‘gewoon’ als developer mee binnen het project. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de voortgang van de diverse ontwikkeltrajecten en functioneert hij als aanspreekpunt richting de klant.

Lees meer over onze frontmannen, hun werk en achtergrond!

Lees blog

DISCLAIMER: alle gepresenteerde data bieden een valide beeld van de werkelijke casus. Voor meer informatie e/o onderbouwing van deze statistieken verwijzen wij u naar de uitgebreide case study (download). Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Download volledige case

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct de business case.

Uw business case

Benieuwd naar de business case voor uw organisatie?

Vraag Quick Scan aan
  • NoRework
  • Dokter van Lookeren Campagneweg 5
  • 8025BX, Zwolle
  • Nederland
  • [email protected]
  • 088 291 1900
  • Socials
  • NoRework social media