NoRework icon
NoRework

Onze werkwijze

Lees verder
De sleutel tot een succesvolle samenwerking is een gestructureerde aanpak van gezamenlijke werkzaamheden. Daarom heeft NoRework een duidelijk werkwijze geformuleerd. Middels de onderstaande stappen weten wij onze kwaliteitsbelofte keer op keer waar te maken en staan we garant voor een succesvolle samenwerking.

Ons proces

NoRework service
NoRework service
Evaluatie &
Rapportage
NoRework service NoRework service
Stage 01.

Gratis quickscan

Een samenwerking met NoRework begint met uw gratis Quick Scan. In deze Quick Scan brengen wij advies uit over de status van uw IT. Dit alles is geheel vrijblijvend en geeft u inzicht in hoe uw IT-landschap beter rendeert en minder middelen vereist door de inzet van NoRework.

De Quick Scan wordt uitgevoerd door een van onze consultants en bij u op locatie. Voorafgaand aan de Quick Scan wordt u gevraagd e.e.a. voor te bereiden.

Doe nu de quickscan

NoRework service NoRework service
Stage 02.

Business proposal

Op basis van de verkregen inzichten en adviezen van de Quick Scan oriënteren wij ons op de mogelijkheden voor een samenwerking tussen uw organisatie en NoRework. Op basis van onze toegevoegde waarde doen wij u een passend voorstel.

Bekijk business case

NoRework service NoRework service
Stage 03.

Onboarding frontman

Wanneer er een overeenstemming is bereikt over de samenwerking, de kaders en gemeenschappelijke doelen, bepalen we samen welke frontman het beste bij uw organisatie en doelstellingen past. De frontman vervuld een cruciale rol binnen de werkwijze van NoRework. Het is daarom van belang dat er een klik is tussen uw organisatie en onze frontman.

NoRework service NoRework service
Stage 04.

Onboarding team

Uw team wordt opgeschaald zodra de frontman bekend is met uw organisatie. Zo kunt u er volledig op vertrouwen dat uw ontwikkelteam wordt aangestuurd door iemand die verstand heeft van uw organisatie en de doelen die behaald moeten worden.

NoRework service NoRework service
Stage 05.

Rust & versnelling

Dit is het punt waarop u heeft gewacht: rust voor u en een IT-landschap dat waarde creëert in plaats van energie vraagt. NoRework ontzorgt u volledig in het ontwikkelen en beheersen van de IT-vraagstukken waarvoor u ons heeft ingevlogen, en wanneer u vragen heeft, is er altijd de frontman bij u op locatie die de volledige samenwerking beheerst.

"
Met het team van NoRework hebben we in een maand tijd een volwaardig .NET development team opgeschakeld. Met een senior professional op de vloer die zorgdraagt voor een heldere interne communicatie met de product owners en managed de werkvoorraad van het externe team. Tegen een prijs die minimaal gelijkwaardig is aan eigen medewerkers met als extra voordeel de flexibiliteit van externe medewerkers.
Jeroen van der Kleij - CFO
"
Ik zou Sycade bij iedereen aanbevelen. Met name het NoRework concept wat echt heel erg goed is.
Marco van Velthoven - IT Director

Evaluatie & Rapportage

Idealiter gaan wij met u een langdurige samenwerking aan. Onze cultuur maakt dat wij veel waarde hechten aan onderlinge relaties en samen resultaten behalen. Een gedegen rapportage en evaluatie spelen hierin een kritieke rol. Op een afgesproken frequentie presenteert onze frontman uw voortgangsrapportage. Daarnaast brengt uw accountmanager u een periodiek bezoek om de voortgang van de samenwerking te bespreken en kansen voor optimalisatie te verkennen.

Zo bent u niet alleen volledig ontzorgt in de ontwikkeling en beheersing van uw IT, maar ook in de strategische vraagstukken daaromheen. De toegevoegde waarde van NoRework als IT partner ligt immers niet in het leveren van ‘handjes’, maar in de synergie die wij binnen het ecosysteem van The Sycade Group creëren.

NoRework Whitepaper

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

Meer dan handjes

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

De kracht van een ‘Kennishuis’

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

IT-director Marco van Velthoven over NoRework

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

  • NoRework
  • Dokter van Lookeren Campagneweg 5
  • 8025BX, Zwolle
  • Nederland
  • [email protected]
  • 088 291 1900
  • Socials
  • NoRework social media