NoRework icon
NoRework

Kwaliteit

Onze unieke werkwijze borgt een ongekende kwaliteitsbelofte.

Lees verder

Onze Kwaliteit.

 • Microsoft kennishuisMicrosoft kennishuis
 • No-nonsense aanpakNo-nonsense aanpak
 • Nederlandse communicatieNederlandse communicatie
 • Geen overheadGeen overhead
 • Goede ROI = No reworkGoede ROI = No rework
 • Effectieve evaluatiesEffectieve evaluaties

Dit model geeft een duidelijke weergave van hoe NoRework haar beloften operationaliseert. De basis van de operatie ligt in ons zusterbedrijf Sycade. Hier wordt onze frontman opgeleid. Tevens dient Sycade als kennishuis en technische backbone voor al onze projecten. Zo bent u verzekerd van hoogopgeleide ontwikkelaars, de laatste technieken en een continue bezetting.

Het operationele team wordt gevormd door onze collega’s in het buitenland én door de Nederlandse frontman. Deze vertalen alle kennis, kunde en techniek van Sycade naar de door u gewenste situatie. De rol van de frontman gaat echter verder. Naast zijn operationele werkzaamheden treedt hij ook op tussen uw organisatie en het ontwikkelteam.

Uiteraard vormt u, als klant, de bovenste trede van ons model. Uw doelen zijn de overkoepelende factor binnen onze werkwijze. Deze doelen bewaken we samen, door frequent persoonlijke de voortgang van onze samenwerking te evalueren. Onder deze paraplu maken weten wij keer-op-keer onze kennis en capaciteit te vertalen naar een geslaagde relatie.Sycade als backbone


Onze kwaliteitsbewakingKwaliteitsbewaking NoRework

The Sycade Group

In eerdere blogs lichtte we al uit dat NoRework onderdeel is van een holding: The Sycade Group. Met name ons zusterbedrijf Sycade speelt hierin een grote rol als zijnde kennishuis en technische backbone voor onze frontmannen; onze men and women on the ground. Dit creëert een enorme waarde in het businessmodel van NoRework en voegt zo direct waarde toe aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Blogs

Frontman

Onze Nederlandse frontmannen hebben een grote invloed op de kwaliteit van onze dienstverlening. Niet voor niets zijn zij dan ook onderhevig geweest aan een jarenlange ‘leerschool’ binnen ons zusterbedrijf Sycade. Hier hebben zij alle kennis en vaardigheden opgedaan om de kwaliteitsbelofte van NoRework maximaal uit te dragen en concreet te maken. NoRework frontmannen hebben een brede kennis van de Microsoft stack (alle technieken, applicaties en protocollen o.b.v. Microsoft) en zijn stapsgewijs opgeleid in leidinggevende rollen. Met een NoRework-frontman binnen uw bedrijf bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige collega met een diepgaande kennis en sterke communicatieve vaardigheden.

Frontman

Secure

NoRework ziet veiligheid als belangrijk onderdeel van haar kwaliteitsbelofte. 

Onze teams werken aan de hand van diverse beveiligingsstandaarden en -protocollen. Zo werken onze buitenlandse teams ten allen tijden met ‘dummy-data’. Dit is fake-data die dezelfde structuur en eigenschappen heeft als uw data. Op basis van deze data kunnen onze collega’s de benodigde programmatuur schrijven zonder ooit uw daadwerkelijke data te zien.

Ook aan de voorkant van het proces is ons protocol waterdicht: onze frontman controleert alle aangeleverde code voordat deze bij u in productie komt te draaien. Zo voorkomen we dat er onvoorziene code in uw programma’s meedraait en borgen wij de volledige veiligheid van uw datamodellen en IT-omgevingen.

Contact
NoRework Whitepaper

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

Meer dan handjes

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

De kracht van een ‘Kennishuis’

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

IT-director Marco van Velthoven over NoRework

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

 • NoRework
 • Dokter van Lookeren Campagneweg 5
 • 8025BX, Zwolle
 • Nederland
 • [email protected]
 • 088 291 1900
 • Socials
 • NoRework social media