NoRework icon

Wat doet onze Frontman?

Daily stand-upDeveloperConsultantCode-reviewAanspreekpuntSolution ArchitectScrum-masterProjectleider

"Frontmannen zijn verantwoordelijk voor alle communicatie met u als klant en treden op als projectmanager en lead developer richting de collega’s in het buitenland."

NoRework Frontman

Over de Frontman.

Onze frontmannen zijn echte duizendpoten. Zij werken bij u, op locatie, aan het succes van uw project. Frontmannen zijn verantwoordelijk voor alle communicatie met u als klant en treden op als projectmanager en lead developer naar onze collega’s in het buitenland. Zo heeft u slechts met één, Nederlands, aanspreekpunt te maken; gewoon, bij u op locatie.

Contact

Projectmanager.

De frontman is de verbinding tussen uw organisatie en onze collega’s in het buitenland. Samen met u zet hij de kaders van het project uit en benadert deze conform de ‘Scrum’ methode. Hij begint zijn dag met een digitale ‘stand-up’ met zijn buitenlandse collega’s en draagt er zorg voor dat zij precies weten wat er in de sprints moet gebeuren. Aan het einde van de sprint krijgt hij terugkoppeling én de code vanuit het buitenland, zodat hij hier de volgende dag weer op kan sturen.

Contact

Veiligheid & Development.

Onze frontman is en blijft een ontwikkelaar. Dat betekent dat hij binnen uw project hands-on meewerkt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de veiligheid van de code die terugkomt vanuit het buitenland. De frontman loopt alle code na. Geen enkel in het buitenland geschreven programma gaat zonder zijn fiat in productie.

Kwaliteit

Relatiebeheer

Om u volledig te ontzorgen, werkt de frontman bij u op locatie. Zo heeft u de kartrekker van uw project altijd bij de hand; als ware het een nieuwe collega! De frontman is dan ook uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen, opmerkingen en wijzigingen binnen aangaande de relatie.

Communicatie

Van student tot NoRework frontman

De frontman in eerste instantie een ontwikkelaar, maar een frontman binnen NoRework word je niet zomaar! Hij of zij heeft een intensieve leerschool achter de rug, die begint met minimaal een Hbo-opleiding.

Vers uit de schoolbanken wordt de frontman opgeleid tot een zelfstandig werkende developer bij ons zusterbedrijf ‘Sycade’. Bij Sycade ontwikkelt de frontman zich van junior tot senior binnen diverse projecten. Sycade borgt de kwaliteit van dit ontwikkeltraject en draagt er zorg voor dat de collega zich eigen maakt met de diversiteit van de Microsoft stack.

Eenmaal een senior developer wordt de toekomstig frontman als ‘team lead’ en ‘scrum master’ op diverse projecten ingezet. Zo wordt hij naast zijn vaardigheden als ontwikkelaar óók getoetst op zijn leidinggevende capaciteiten en communicatieve vaardigheden.

Contact
NoRework Whitepaper

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

Meer dan handjes

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

De kracht van een ‘Kennishuis’

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

IT-director Marco van Velthoven over NoRework

Vul uw e-mailadres hieronder in en download direct deze whitepaper.

  • NoRework
  • Dokter van Lookeren Campagneweg 5
  • 8025BX, Zwolle
  • Nederland
  • [email protected]
  • 088 291 1900
  • Socials
  • NoRework social media